MENÜ

CSILLAGFÉNY szépségház
+36 30 609 7055Zsírfagyasztás- LIPOCRYO

 

A legújabb a Zeltiq Cryo lipolysis helyi zsírlerakódást kezeli úgy, hogy fagyasztással roncsolja a zsírsejteket, a vákum beszippantja a kezelt felületet és a kriotechnológia lehûti azt a következõ hõfokokra: Plusz 5 - minusz 10 fok szabályozható. A zsírsejtek megfagynak, roncsolódnak és a szöveteken át távoznak.

 

Műtét nélkül, fájdalom mentes és biztonságos

Ennek a módszernek a legnagyobb elõnye, hogy mûtét és fájdalom nélkül, képes eltûnteti a felesleget a testünkrõl. Hátrányaként meg kell említeni, hogy nem alkalmazható az általános kövérség ellen, ugyanis csak kisebb felületen mondható hatékonynak. A módszer azon az alapkoncepción nyugszik, hogy a zsírsejtek érzékenyek a hidegre és fagypont alatt elpusztulnak. Azt hozzá kell tenni, hogy ezen a hõmérsékleten még nem károsul a bõr és az izmok.

A kezelés úgy kezdõdik, hogy egy SPECIÁLIS ZSELÉS STERIL kendőt helyeznek a kezelendő testrészre, amelynek kettõs funkciója van. Ez egyrészt védi a bõrt, másrészt biztosítja a megfelelõ tapadást. Ezután egy speciális géppel hajtják végre a fagyasztást. A folyamat során a páciens nem érzi a hideget, sem fájdalmat, csupán bizsergést. Az érintett terület a beavatkozást követõen kemény tapintású, ez nem annyira meglepõ az alacsony hõmérséklet miatt. Masszírozással felpuhítja kolleganõnk. Miután a lefagyasztott testrész „kiolvad”, maximum a bõrpírból érzékelhetõ, hogy a beavatkozás megtörtént.

Egy beavatkozás elegendõ a kisebb felületeknél, 2-3 alkalommal kell számolni, ha nagyobbfelületrõl van szó. Az eredmények a gyakorlati tapasztalatok alapján kb. két hónap után jelentkeznek. Hozzá kell tenni, hogy a kezelt zsírsejtek maguktól nem ürülnek ki a szervezetből. Fontos tehát, hogy a kezelés után rendszeresen végezzünk testmozgást és figyeljünk az étrendünkre, a napi minimum 3 liter folyadék bevitelére.
.
Kinek ajánljuk:
A kriolipolízis biztonságos és hatásos kezelés a célzott területeken történõ zsírbontásra. Miután a
kriolipolízis elsõ sorban nem egy súlycsökkentõ technológia. Azoknak ajánlott akik egy vagy több olyan területtel rendelkeznek, amelyen a makacs zsírpárna nem reagál a mozgásra, diétára.

 

 

Hírek

 • VALENTIN NAP
  2011-01-31 14:44:14

  szeretnél még csinosabb, vonzóbb lenni VALENTIN NAPON?

  MÉG VAN IDŐ!

  Próbáld ki testkezelő gépünket, mely segítségével akár 2-3 cm-rel is karcsúbb lehet tested!

  PÓBAKEZELÉS 5.000,- Ft

 • EGÉSZSÉGES CSOKICSÖVES szolárium a szalonban
  2010-12-22 21:31:11
  10 perc 900,- Ft+ ajándék szolikrém bejelentkezés: +36 30 60 97055
 • SÓBARLANG
  2010-12-22 21:28:49
  akció 2 fő részére 10 alkalmas bérlet 10.000,- Ft www.minisobarlang.hu
 • DIETETIKUS tanácsadás
  Kezelések megkezdése előtt kérje DIETETIKUSUNK tanácsát. Kérje személyre szabott diétáját!
 • DECEMBERI akció
  PRÓBA kezelés 3000,- Ft bejelentkezés: +3630 609 7055
Asztali nézet